BURNE BIVŠE LJUBAVI Jelisaveta je pre Tea volela Vuka, ali i BIVŠEG DEČKA PEVAČICE, a on planirao svadbu sa SPORTISTKINJOM

0
792

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić jutros oko pet časova po srpskom vremenu postali su roditelji devojčice Petre, a od samog početka njihove ljubavne veze javnost prati svaki korak ovog para. Međutim, i pre nego što su se upoznali i uplovili u vezu, a zatim i u brak, emotivni život Jelisavete i Tea punio je medijski prostor.

FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, ljubavni život Jelisavete Orašanin obeležila je dugogodišnja veza sa glumcem Vukom Kostićem. Par nije krio ljubav, šuškalo se da će otići i pred oltar, ali su se nakon pet godina veze 2015. godine ipak razišli.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Osim Vuka Kostića, na listi Jelisavetinih bivših ljubavi su, kako se pisalo, i košarkaški trener Momir Gajić (inače bivši dečko pevačice Rade Manojlović) i maneken Dušan Šušnjar.

Rada Manojlović i Momir GajićFOTO: M.MITROVIĆ, G. SRDANOV / RAS SRBIJA
Rada Manojlović i Momir Gajić

Miloš Teodosić je od 2009. do 2013. godine bio u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je živeo u Atini. Bili su pred brakom, ali su posle četiri godine veze raskinuli.

FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA
Nakon Maje, Miloš se kratko zabavljao sa Jelisavetinom koleginicom – glumicom Sofijom Rajović, a pisalo se i o njegovoj vezi sa manekenkom Jelenom Kuveljić, ali o tome nikada nije javno govorio. Inače, ni Jelisaveta Orašanin ni Miloš Teodosić nisu, poput mnogih drugih javnih ličnosti, pobornici objavljivanja privatnosti na Instagramu, te ni svoje, a ni slike sa bivšim partnerima gotovo nikada nisu objavljivali na ovoj društvenoj mreži.

Ostale fotografije Jelisavete i Tea sa bivšim partnerima pogledajte u galeriji.