BRENA I BOBA NJIH NISU ŽELELI NA SVADBI: Napravili su gala proslavu o kojoj se decenima priča, ali oni su bili nepoželjni gosti (FOTO)

0
1991

Od venčanja Lepe Brene i Bobe Živojinovića prošlo je 27 godina, ali ono i dalje intrigira javnost. Sve je bilo besprekorno, ali nažalost, bilo je i nepoželjnih gostiju.

Njihovo venčanje bilo je 7. decembra 1991. godine u sali hotela Interkontinental. Prema nekim navodima ceremonija je koštala 50.000 nemačkih maraka.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i “sudbonosno da” izgovorili su glasno.

Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, dok je goste zabavljala Vanesa Šokčić.

Mladenačka torta bila je ogromna, sa jestivim reketima i gramofonskim pločama.

Koliko je interesovanje vladalo dokazuje i to da je “Dnevnik 2” prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program.

Venčanicu je radila čuvena modna kuća “Dior” specijalno za Brenu, po njenim merama, dok je Boba nosio crni smoking.

Na njihovoj svadbi nije bio nijedan političar, dok je sa druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života.

Mediji su neometano pratili venčanje, a Saša Popović je vodio glavni deo programa oko svadbe i na samom početku pozvao sve prisutne goste da odigraju prvo svadbeno kolo.

Za zvanice je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. 22 praseta su bila na ražnju a svadbena torta je bila na 5 spratova.

Više od 4.000 pisama stiglo je na kućnu adresu slavnog para, a pokloni su pristizali iz svih krajeva sveta. Tada se spekulisalo da je jedna umetnička slika bila vredna koliko pola svadbenog veselja.