BOBA IZ “BOLJEG ŽIVOTA” OŽENIO JE MANEKENKU I IMAJU DVOJE DJECE: Ovo je jedina ljubav Dragana Blogrlića (FOTO)

0
378

Kovrčava plava kosa i šarmantan osmijeh nisu se nimalo promijenili. U Draganu Bjelogrliću još se lako prepoznaje Boba, najmlađi član obitelji Popadić iz popularne serije ‘Bolji život’, u kojeg su potkraj osamdesetih bile zaljubljene sve tinejdžerice u Jugoslaviji. Iza njega su brojne nezaboravne uloge, a i u privatnom životu mu cvatu ruže jer ga dijeli s prelijepom suprugom Majom

dragan6

Zvijezda kultnih srpskih filmova ‘Lepa sela lepo gore’, ‘Rane’, Crni bombarder’, ‘Montevideo bog te video’ te serijala ‘Vratiće se rode’, u kojima je uživala i hrvatska publika, nerado govori o svom privatnom životu, a u javnosti se rijetko pojavljuje sa ženom koja mu je prije dvije decenije osvojila srce, pše “Tportal”.

S Crnogorkom Majom Ba­ni­će­vić, rođenoj u Nikšiću, zaiskrilo je na snimanju reklame, snimljenoj sredinom devedesetih godina.

‘Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, u kojem mi je trebala i partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopće u Beogradu, no imao sam sreće da je baš tad došla na jesenski ispitni rok pa sam je angažirao da glumi sa mnom u reklami’, izjavio je ranije glumac i redatelj.

Maja je baveći manekenstvom vrlo rano počela sama živjeti. Četiri godine je provela u Parizu, a onda se preselila u Beč. Radila je za agenciju Ford te je bila na naslovnicama magazina Marie Claire i Elle i nosila važne revije, no često je dolazila u Beograd jer je upisala i diplomirala engleski jezik i književnost. Zbog putenosti i crta lica srpski mediji prozvali su je svojom Monicom Belluci.

19985480-315002935593637-7224529617762123776-n

Sa­mo dvije sedmice na­kon što je upo­znao svo­ju da­na­šnju su­pru­gu iz div­lje be­o­grad­ske no­ći do­veo je u za­ba­če­no ba­nat­sko se­lo Ba­ran­du pred svo­ju porodičnu ku­ću. Ondje joj je, po­ka­zu­ju­ći ve­li­ko dvo­ri­šte, re­kao: ‘Pro­baj sve ovo ob­u­hva­titi po­gle­dom. Ako bu­deš pa­met­na, ov­dje će ra­sti tvo­ja dje­ca.’

‘Svidjela mi se jer je kao manekenka proputovala cijeli svijet, stekla iskustvo i širinu, a uz sve to je u dubini duše ostala normalna, tradicionalna, čak i pomalo konzervativna djevojka. To je bilo ono što se tada teško moglo pronaći u okruženju u kojem sam ja živio’, kaže Bjelogrlić. Ubrzo nakon vjenčanja 1996. Maja je stavila tačku na manekensku karijeru.

 

Bračni par Bjelogrlić ima kćer Miu, studenticu Fakulteta političkih nauka, i 18-godišnjeg sina Alekseja.

(Novi.ba)