BLIZANCI MIKSI I ZOLE Ćerka je Ljubica, a sin… Naježio sam se! Život bih dao za jedno, a ne za dvoje (VIDEO)

0
393

Radio “Amnezija”, jedini radio koji se gleda i sluša, emituje se trenutno iz Zadruge. Pored zadrugara, priliku da čuju šta su novo spremili voditelji Bora Santana i Bane Čolak, imaju gledaoci televizije Pink i slušaoci Pink radija.

Gost u današnjem izdanju bio je Lazar Čolić Zola. On se podvrgao poligrafu na zahtev Miljane Kulić koja nosi njegovo dete. Miljanina majka Marija se protivi odluci da njena ćerka rodi drugo dete u rijalitiju. Voditelj Bora i Bane su komentarisali njegove odgovore na pitanja koje je dao, a koji su bili laž.

Jača me to dete i naša budućnost. Pristao sam na taj poligraf. Rekao bih da neću da nisam hteo. Ne kajem se. Želim da se borim za to dete, kao i Željka kog volim, ali ipak ga nisam video 5 meseci. Ja iskreno nemam kontakt sa decom. Ništa u životu neće imati moje dete više nego Željko. Ušao sam ovde da budem uz nju do kraja – odgovorio je Zola, a onda su Bora i Bane pročitali jedno od pitanja koje su smislili Marko Đedović i Ivan Gajić:

– Jesi li osudio Bobana za reči koje je uputio Miljani dok niste bili zajedno? – glasilo je jedno od pitanja novinara koji su inače i zadrugari.

– Sama Miljana zna kakve su stvari govorili jedno drugom. Jedno na drugog su išli brutalno. On to više nikada neće da uradi – odgovorio je Zola. 

– Smatraš li da si uspeo u dokazivanju ljubavi Miljani putem poligrafa? Kako bi reagovao kada bi saznao da Miljana nosi blizance? – glasilo je pitanje za Zolu. 

VOLEO BIH DA IMAM BLIZANCE! Zola OTVORIO dušu kod Bore i Baneta, pa priznao kako bi voleo da se zove dete koje će dobiti sa Miljanom! (VIDEO)

– Ja ću joj tek dokazivati, svakog dana. Sve to mora da padne u zaborav ako misli da funkcionišemo. Sav sam se naježio. Čitav svoj život bih dao za jedno dete, tek ako su blizanci, voleo bih da budu blizanci – rekao je ushićeno Zola, a onda je otkrio da bi voleo da mu se dete zove Ljubica, ako bude ćerka i Dušan i ako bude sin.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.