Ana Korać htjela da upropasti brak Novaku Đokoviću: Podmićivala ljude da joj ga srede, a na kraju se desilo ovo!

0
843

Ana Korać je spopadala najboljeg tenisera na svijetu, Novaka Đokovića. Starleta je toliko odlijepila za njim da je prije ulaska u prvu sezonu Zadruge pratila srpskog sportistu po turnirima širom svijeta.

Ana je bacila oko na Novaka odavno, a u akciju je krenula na ljeto 2017. godine. Govorila je drugaricama da joj se mnogo sviđa i da će biti njen. Ponavljala je da obožava sportiste, posebno uspješne i bogate. Nije je zanimalo ni to što je sretno oženjen Jelenom Đoković, sa kojom je tada imao trogodišnjeg sina Stefana i čekao kćerku Taru. Čak je podmitila konobare u popularnim restoranima i kafićima po Beogradu da joj jave kad teniser dođe kod njih – kaže dobro obaviješten izvor.

S obzirom na to da Novak u to vrijeme nije bio u Srbiji, rijaliti zvijezda je počela da ga uhodi po instranstvu:

– Zbog njega je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sjećam, bila je na mastersu u Rimu, a zatim i Rolan Garosu, ali nje uspjela da mu priđe. Zatim je pokušala da upadne u neki restoran u Španiji, gdje je Đoković tokom turnira u Madridu večerao sa bratom Markom i ostalim teniserima, ali ju je obezbjeđenje spriječilo – priča izvor.

Atraktivna brineta se još neko vrijeme trudila da osvoji Noleta, pa mu je slala i poruke i preko zajedničkih prijatelja.

– Pokušavala je da ugovori susret sa njim, ali Đokovića to očigledno nije zanimalo, pošto nikad nije dobila odgovor na udvaranje. Teniser s kojim se Novak uvijek druži mu je prenio da se Koraćeva raspituje za njega i da smara ljude da ih upoznaju, Đoković se na to samo nasmijao i promijenio temu. Ana je na kraju ušla u rijaliti i startovala drugog sportistu, košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje nikad nisu priznali pravu prirodu svog odnosa jer je Janjuš oženjen – priča izvor.

– Ana je pričala da bi mnogo voljela da bude sa Novakom. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na istim mjestima kao i on. Pratila ga je po turnirima u Italiji, Francuskoj, Španiji… Tjerala me je da joj nabavim Novakov broj telefona, ali ja se nisam bavio time – kaže Mijatov.