A JA NISAM ŽIVA…Luna se obratila Slobi, poručila mu OVO?! Au, totalno EMOTIVNO RASULO (FOTO)

0
2862

Luna Đogani, vicešampionka prve sezone “Zadruge”, ponovo se vraća u ovu velelepnu tvorevinu, a gledaoci su nestrpljivi da ponaže svoje prave strane, koje u prošlom rijalitiju nisu uspele da dođu do izražaja jer je, kako to narod kaže – “bila zalepljena za Slobino rame celu sezonu”.

Ona je bila jedan od aktera famoznog ljubavnog trougla Kija – Sloba – Luna, a nakon svega, mnogi su počeli da spekulišu da je ipak prebolela Slobu i krenula dalje.

To ni bi bilo tako, da tokom dana na svom profilu na Instagramu nije objavila sliku sa svojim bivšim momkom Nenadom Marinkovićem Gastozom u vrlo prisnm zagrljaju.

Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao… ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence ❤️ Uskoro očekujte i nešto novo od nas ? @gasttozz.official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Međutim, vrlo brzo se pokajala, te je na storiju objavila deo pesme Mie Borisavljević “Pričaju po gradu”, a stihovi refrena glase ovako:

Luna Đogani

– Pričaju po gradu da me ima svuda, gde god da me zovu, idem bilo kuda. Senka one žene, krade Bogu vreme a kažu da sam luda. Pričaju po gradu izlazi sa svima, nije takva bila njemu tera inat. Pričaju po gradu, pričaju po gradu a ja nisam živa – poručila je Luna.

Da li je pesmu posvetila Slobi jer se zbog nečega kaje, ili joj se jednostavno dopada, ostaje nam da saznamo…