18 godina je proveo u domu za nezbrinutu djecu, a onda je pozvao svoju biološku sestru i nevjerotna stvar se događa! (FOTO) (VIDEO)

0
3291

Nažalost, nema svako sreću da sretno započne život. Ponekad su u pitanju poroci poput alkohola, droge, nedostatka novca ili psihičkog i mentalnog zlostavljanja. Nesuglasice u porodici u vezi sa ovim problemima, najčešće loše djeluju na djecu.

djecak-sestra-dom-1

No, nikada ne treba zaboraviti da se stvari mogu promijeniti i to na bolje. Ovo je priča o tinejdžeru koji je odbačen od strane porodice koja ga je usvojila.

djecak-sestra-dom-2

Loganovo djetinjstvo je bilo sve samo ne sretno. Njegova majka ga je kao tek rođenog dala na usvajanje. Sve za čim je žudio u životu je bila porodica koja će ga voljeti, i u svom novom domu je upravo to i dobio. Ipak, jednoga dana njegov život se okrenuo naglavačke.

djecak-sestra-dom-3

Nakon što ga je porodica koja ga je usvojila, odbacila, vraćen je u dom za nezbrinutu djecu. Tamo je živio do svoje 18 godine. Poslije je bio prestar za to, te je bio primoran graditi sopstveni dom, ali nažalost nije imao nikoga koga bi mogao nazvati svojom porodicom.

djecak-sestra-dom-4

Odlučio je pozvati svoju biološku sestru, koja je također data na usvajanje. Taj poziv je sve promijenio. On je otišao do nje, u porodicu u kojoj je živjela na par dana. Brzo su ga zavoljeli i uskoro počeli tretirati kao svog sina.

Ova priča je srceparajuća, ali ima sretan kraj jer on konačno ima porodicu koja ga voli onakvog kakav jeste.